«يك خوراك يوناني كه براي 4 نفر تهيه مي شود»
مواد لازم:
فيله ماهي سْرخو= 4تكه
جعفري –ريز خرد شده =6 پيمانه
كرفس- ريز خرد شده= 2 ساقه
گوجه فرنكي-پوست كنده ريز خرد شده= 3 عدد متوسط
سير ريز خرد شده= 1 حبه
پياز ريز خرد شده =2عدد متوسط
ليمو ترش درشت (خارگي) ورقه شده 1=عدد
روغن زيتون= يك چهارم پيمانه
آرد سوخاري= يك چهارم پيمانه
آب ليمو تازه =يك چهارم پيمانه(60ميل)
آويشن= 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
روغن را در ماهيتابه گرم مي كنيم سير و پياز و كرفس را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم تا نرم شود، گوجه فرنگي را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا نرم شود جعفري را اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم.
فيله ها را در آويشن و نمك و فلفل مي زنيم. فر را گرم مي كنيم.
ته ظرف مخصوص فر را كمي چرب مي كنيم فيله ها را در آن مي گذاريم سپس مخلوط سبزيجات را روي فيله ها مي ريزيم، آبلیمو را هم اضافه می کنیم ورقــه هاي ليمو را روي سبزيــجات مي گذاريم و آرد سوخــاري را روي آن مي پاشيم.
ماهي را به مدت 30 دقيق در فر با حرارت متوسط مي گذاريم تا ماهي خوب پخته و نرم شود.
نكته: 1-مي توانيم به جاي آرد سوخاري خمير داخل نان ساندويچي را خشك ، پودر و استفاده كنيم.
2-اين خوراك را بلافاصله پس از تهيه مصرف كنيد و در فريزر نگهداري نكنيد.
نظرات شما عزیزان: